صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

طرح تل آویو برای تصرف اراضی زراعی کرانه باختری

طرح تل آویو برای تصرف اراضی زراعی کرانه باختری یک نشریه مطرح اروپایی به نقل از کشاورزان ساکن کرانه باختری فاش کرد که اشغالگران به بهانه جنگ غزه و مصادره اراضی کشاورزی فلسطینیان، مانع از ورود و برداشت محصولاتشان از مزارع می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه اینترنتی «NPR» روز دوشنبه در گزارشی فاش کرد که در شرایطی که افکار عمومی جهانی درگیر تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه است، مقامات اشغالگر غاصب در کرانه باختری در تلاش هستند تا اراضی بیشتری از فلسطینیان تصرف و مصادره کنند و از برداشت محصولات کشاورزی آنان از زمین‌های کشاورزی خود ممانعت می‌کنند.

این گزارش می‌افزاید: نظامیان اشغالگر قدس در کرانه باختری به بهانه جنگ غزه، از ورود کشاورزان فلسطینی به مزارع خود برای برداشت محصولات باغی خود ممانعت به عمل می‌آورند.

«ابو حجله» در مصاحبه با این نشریه اروپایی در کرانه باختری می‌گوید: «حدود ۳۷۰ اصله درخت زیتون، انگور، انجیر، بادام در باغستان خود دارم، و اینک فصل برداشت میوه‌ها است، اما نظامیان صهیونیست و شهرک نشینان از زمان آغاز تجاوزشان به غزه حتی اجازه چیدن یک زیتون را هم به من نداده‌اند.»

به گزارش نشریه اروپایی NPR، همزمان با تشدید تجاوز رژیم صهیونیستی علیه غزه، خشونت صهیونیست‌ها ضد ساکنان فلسطینی کرانه باختری نیز اوج گرفته است. طبق گزارش نمایندگی امور بشردوستانه سازمان ملل در کرانه باختری، از زمان آغاز جنگ غزه، دست‌کم ۱۷۰ فلسطینی کشته و بیش از ۲۶۰۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل، تعداد زیادی از کشاورزان اظهار داشتند که «صهیونیست‌ها از ورودشان به باغستان‌های زیتون برای برداشت محصولاتشان به بهانه جنگ ممانعت می‌کنند و آنان متقاعد شده‌اند که اشغالگران از جنگ به عنوان بهانه‌ای برای تصرف زمین‌های فلسطینیان استفاده می‌کنند.» / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار